Om

Om djuruppfodare.se

När du har bestämt dig för att skaffa ett husdjur kan det vara lätt att drunkna i all information som finns på internet. Djuruppfodare.se är en sida som underlättar ditt sökande genom att samla nödvändig information om kattungar och hundvalpar. 

Vi hjälper dig bland annat med att hitta uppfödare, kattungar eller hundvalpar till salu samt med viktig information som du bör tänka på innan du köper ett husdjur. Målet med webbplatsen är att samla all nödvändig information på ett och samma ställe för att hjälpa dig att navigera rätt vid köp av ett husdjur. 

Vi som driver sidan är två djurvänner som tycker att katter och hundar förgyller varje människas vardag. Det finns inga bättre vänner! Vi vill att både husdjuren och dess ägarna ska ha de bästa förutsättningarna för ett lyckligt liv tillsammans.

Djuruppfödare logo

Sidinnehåll

Kontakta oss

Vet du fler rasringar eller organisationer som listar uppfödare och lägger upp husdjur till salu? Har du övriga frågor eller synpunkter? Då är du välkommen att kontakta oss på info@djuruppfodare.se.

All information som vi publicerar på djuruppfodare.se skyddas av upphovsrättslagen. Du får gärna citera informationen men glöm då inte att ange oss som källa och länka till oss.

Hund och katt

Vår ställning

Djuruppfodare.se är en oberoende webbplats och vi som driver sidan älskar som sagt djur. Det är därför extra viktigt för oss att de uppfödare och annonssidor som vi hänvisar till är seriösa. För oss är det viktigt att alla kattungar och hundvalpar har de bästa förutsättningarna sin första tid i livet.

Vi samlar därför viktig information att tänka på vid köp av ett husdjur. Vi är starkt emot smuggling av djur och rekommenderar alla att läsa Jordbruksverkets tips för att undvika smuggeldjur, se här

Se mer

Senaste blogginläggen

gps-halsband katt

GPS-halsband katt

GPS-halsband för katt Ett GPS-halsband för din katt kan vara bra om du vill ha större koll på var din katt befinner sig. Om du

Läs mer »
fästingmedel för hundar

Fästingmedel hundar

Fästingmedel för hundar är viktigt att tänka lite extra på nu när sommaren än här. Många är ute och njuter av sol och värme med sin fyrbenta

Läs mer »