2018 går mot sitt slut

2018 går mot sitt slut och vi på Djuruppfödare är glada att vi lanserat vår nya sida som är till för att underlätta för dig vid köp av husdjur.

Finklädd katt och hund

Ännu ett år går mot sitt slut. 2018 var ett väldigt spännande och kul år för vår del. Jag brinner verkligen för djur och att vi har startat den här sidan gör mig glad. Vi vill underlätta för alla er som är på jakt efter ett nytt husdjur. Vi vet hur svårt det är att leta sig fram genom allt som står på internet och i böcker. Målet med sidan är att du inte ska behöva leta utan hitta allt på ett och samma ställe. 

I bloggen kommer vi att publicera relevanta artiklar och tips för dig som vill skaffa ett husdjur eller som redan är djurägare. Allt för att underlätta och ge er så mycket bra tips som möjligt. Vi har som målsättning att uppdatera den löpande för att ha så aktuella inlägg som möjligt. 

Nu säger vi hej då till 2018 och hoppas att 2019 blir ännu bättre. Vi hoppas att ännu fler nya djurägare hittar till vår sida för att underlätta sin vardag.  

Gott nytt år! Bjuder på en söt bild på två fin vänner. 

Fler blogginlägg

fästingmedel för hundar

Fästingmedel hundar

Fästingmedel för hundar är viktigt att tänka lite extra på nu när sommaren än här. Många är ute och njuter av sol och värme med sin fyrbenta

Läs mer »
kattpensionat

Kattpensionat

Kattpensionat är ett vanligt begrepp som du kan komma i kontakt med som kattägare. Ibland kan du och din katt vara i behov av ett

Läs mer »