3 julklappar till din katt

Julen är ett utmärkt tillfälle att skämma bort dina nära och kära med något extra fint. 2020 har varit ett speciellt år och många hoppas därför lite extra på ett fint slut på 2020 med familjen. Julen närmar sig med stormsteg och många vill handla julklapparna i tid. Vi har samlat några förslag på populära julklappar till din katt och allt går som tur är att beställa online.

Julklapp katt

Som resten av 2020 kan julen på många sätt komma att bli annorlunda i år. Beroende på hur spridningen av COVID-19 fortsätter kan firandet begränsas för många. Julhandeln påverkas också och allt fler köper sina julklappar online. Vi vet hur mycket ett husdjur betyder och hur gärna många vill skämma bort även sin katt under julen. Därför har vi samlat tre populära julklappar för att inspirera dig i julhandeln. Eftersom de nuvarande restriktionerna påverkar vår julhandel så går alla julklappar att handla online.

1. Kattleksaker

Vill du ge din katt en leksak som ger aktivitet och mat samtidigt? Då är Cat It Senses 2.0 Food Tree en perfekt julklapp till din katt. Det är en aktiveringsleksak som återspeglar kattens jakt efter mat i det vilda eftersom katten får kämpa för att få fram maten. Aktiviteten stimulerar din katts välbefinnande. Kattleksaken har flera olika svårighetsgrader och är perfekt för innekatter.

Julklapp katt catit senses food tree

Cat It Senses 2.0 Food Tree

299 SEK

2. Kattsäng

Flera kattraser uppskattar värme under de kallare vintermånaderna. En elementsäng från Trixie kan enkelt fylla din katts behov av värme. Elementsängen passar både stora och små katter. Den har en tvättbar plyschklädsel och passar på element som är 9-12 cm tjocka.

Storlek: 45x26x31 cm

Julklapp katt elementsäng

Elementsäng Lurvig

275 SEK

3. Klösmöbel

Katter behöver ha en klösmöbel hemma för stimulans och för att du ska slippa förstörda möbler. Många katter tycker också om att ligga högt så en hög klösmöbel är att rekommendera. Skäm bort din katt i jul med den här härliga klösmöbeln Isaba från Trixie i grå plysch med tre klöspelare och två sovhyllor.

Höjd: 62 cm

Bottenplatta: 36×36 cm

Klöspinnar: 8 cm

julklapp katt klösmöbel

Klösmöbel Isaba

599 SEK

Vi hoppas att ni blir inspirerade av julklapparna och att ni hittar något kul till er katt i jul. Det är ju trots allt du som djurägare som vet vad din katt tycker bäst om. Flera djuraffärer har dessutom ofta erbjudanden innan jul så det kan vara bra att hålla koll på dessa för att bäst utnyttja aktuella rabatter och erbjudanden. 

Vill du veta mer om vad du behöver till din katt rekommenderar vi dig att besöka vår sida om kattillbehör. Där har vi en komplett sammanställning om allt du behöver tänka på och införskaffa med en katt i hemmet. 

Vill du ha julklappstips till din hund? Se vårt inlägg om julklappar till hundar för inspiration. 

Vi på Djuruppfödare vill även passa på att önska er en God Jul och Gott Nytt År!

Se mer

Fler blogginlägg

fästingmedel för hundar

Fästingmedel hundar

Fästingmedel för hundar är viktigt att tänka lite extra på nu när sommaren än här. Många är ute och njuter av sol och värme med sin fyrbenta

Läs mer »
kattpensionat

Kattpensionat

Kattpensionat är ett vanligt begrepp som du kan komma i kontakt med som kattägare. Ibland kan du och din katt vara i behov av ett

Läs mer »