3 julklappar till din hund

Julen närmar sig och en tid när man gärna vill ge något fint till de man älskar. Även om 2020 varit ett speciellt år i många avseenden är det många som hoppas på ett fint slut på året med familjen. Många vill därför gärna skämma bort sin hund med en liten julklapp. Vi har samlat några populära julklappar som inspiration inför din julhandel. Och det positiva är att allt kan beställas online.

Julklapp hund

Julen kan på många sätt komma att bli annorlunda i år och vilka i familjen som kan fira ihop kan komma att begränsas till följd av COVID-19. Även julhandel kommer att påverkas och allt fler julklappar kommer att beställas online. Vi vet hur mycket en fyrbent familjemedlem betyder och hur gärna många vill skämma bort sin hund med en eller flera julklappar. Vi har därför samlat flera populära julklappar som inspiration till din julhandel. Och självklart har vi tänkt på de nuvarande restriktionerna så alla julklappar går att beställa online.

1. Hundgodis

Vilken hund tycker inte om att bli belönad med lite hundgodis? Skäm bort din hund med ett speciellt framtaget hundgodis till julen från Treateaters. Treateaters Christmas består av flera hundben och passar perfekt som en härlig julklapp till din vovve.

Julklapp hund julgodis

Treateaters Christmas Råhudsmix

109 SEK

2. Hundleksaker

Skäm bort din hund med en populär kastleksak från Little&Bigger som både piper och har en rolig svans. Leksaken finns både som tvättbjörn eller björn och är lätt att kasta till din hund när ni leker.

Julklapp till hund

Little&Bigger CrazyCritters Mjukleksak

65 SEK

3. Hundbädd

Skäm bort din hund med en mjuk och mysig hundbädd från Scruffs. Hundbädden har höga kanter och är gjord av 100% återvunnen fiber. Sängen finns i två olika storlekar och i färgerna rosa eller grå. Sängen går att tvätta i 30 grader. 

Storlek M: 55 x 19 cm
Storlek XL: 75 x 19 cm

Julklapp hundsäng

Scruffs Ellen Donut Hundbädd

599 SEK

Det finns självklart fler julklappar att välja mellan och ofta vet du bäst vad din hund har för preferenser. Flera populära djurbutiker har ofta erbjudanden innan jul så det kan vara bra att hålla utkik online för att ta del av aktuella rabatter och erbjudanden. 

Om du vill veta mer om vad en hund behöver kan du besöka vår sida om hundtillbehör. Du får då en komplett sammanställning av den information som din hund kan tänkas behöva i hemmet. 

Vill du ha julklappstips till din katt? Se vårt inlägg om 3 julklappar till katter för inspiration. 

Vi på Djuruppfödare vill även passa på att önska er en God Jul och Gott Nytt År!

Se mer

Fler blogginlägg

fästingmedel för hundar

Fästingmedel hundar

Fästingmedel för hundar är viktigt att tänka lite extra på nu när sommaren än här. Många är ute och njuter av sol och värme med sin fyrbenta

Läs mer »
kattpensionat

Kattpensionat

Kattpensionat är ett vanligt begrepp som du kan komma i kontakt med som kattägare. Ibland kan du och din katt vara i behov av ett

Läs mer »