Digitala veterinären FirstVet

Vill du veta om hur du använder den digitala veterinären FirstVet? Vi har underlättat för dig genom att samla information och tips om hur du använder den digitala veterinären FirstVet. 

Firstvet

FirstVet är en digitala veterinär som ger dig möjlighet till veterinärrådgivning utan att du och ditt husdjur fysiskt besöker en veterinärklinik. Om din katt eller hund skadar sig, blir sjuk eller plötsligt får ett ändrat beteende är det bra att höra med en veterinär vad du kan göra för ditt husdjur för att det ska må bättre. 

Om ditt husdjur har en akut sjukdom eller skada ska du självklart åka in med ditt husdjur till en djurakut. Men om ditt husdjur har en lättare eller icke akut sjukdom eller skada kan det underlätta att kontakta en veterinär digitalt. 

FirstVet är en veterinärtjänst som du kan använda i mobilen eller på datorn. Det går till så att du genom video kommunicerar med en legitimerad veterinär som kan fastställa din hunds eller katts diagnos. Om du behöver åka in till en klinik för en undersökning av ditt husdjur så rekommenderar veterinären det. 

Den digitala veterinären FirstVet gör det enklare för dig att få kontakt med en veterinär. Ofta föredrar även ditt husdjur att vara hemma i er trygga miljö istället för att åka iväg till en veterinärklinik där miljön ofta förknippas med stress och rädsla. Genom att digitalt kontakta en veterinär slipper du och ditt husdjur stressen och rädslan som förknippas med ett fysiskt besök. 

Flera försäkringsbolag samarbetar med FirstVet och erbjuder oftast minst tre besök per år hos den digitala veterinären. Det finns även försäkringsbolag som erbjuder obegränsat med besök hos den digitala veterinären FirstVet. Hör med ditt försäkringsbolag för mer information om vilka erbjudanden som finns.   

Allt du behöver göra är att registrera dig hos FirstVet för att kunna kontakta en digital veterinär. Vi har samlat all viktig information om FirstVet och hur du gör för att komma igång med tjänsten. Se vår sida om FirstVet och den digitala veterinären för mer information. 

Se mer

Fler blogginlägg

gps-halsband katt

GPS-halsband katt

GPS-halsband för katt Ett GPS-halsband för din katt kan vara bra om du vill ha större koll på var din katt befinner sig. Om du

Läs mer »
fästingmedel för hundar

Fästingmedel hundar

Fästingmedel för hundar är viktigt att tänka lite extra på nu när sommaren än här. Många är ute och njuter av sol och värme med sin fyrbenta

Läs mer »
kattpensionat

Kattpensionat

Kattpensionat är ett vanligt begrepp som du kan komma i kontakt med som kattägare. Ibland kan du och din katt vara i behov av ett

Läs mer »